Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
21 feb 2024 Nieuws

Tool klimaatbestendigheid woning

Op NOS.nl is een tool beschikbaar. Aan de hand van de postcode worden een aantal klimaatrisico's benoemd.
14 feb 2024 Nieuws

Internetverkopen en belasting betalen

Mogelijk verkoop jij spullen via onlineplatformen als Vinted, Marktplaats of eBay. Afhankelijk van je persoonlijke situatie moet je al dan niet inkomstenbelasting betalen over deze verdiensten.
15 jan 2024 Nieuws

Online startpunt voor hulp bij bankzaken

De Nederlandse banken beginnen het nieuwe jaar met een gezamenlijk online startpunt voor alle hulp bij bankzaken: Bankinformatiepunt.nl.
16 okt 2023 Nieuws

Kamerbrief voortgang aanpak funderingsproblematiek

Minister De Jonge informeerde de Tweede Kamer over de lopende activiteiten voor de aanpak van funderingsschade op nationaal niveau.
12 jul 2023 Nieuws

Wijziging van de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen en Wft

Minister Weerwind reageerde op de vragen en opmerkingen van de Tweede Kamer over het wetsvoorstel Implementatiewet 6e richtlijn motorrijtuigenverzekering.
30 jun 2023 Nieuws

Toeslagen ziet er straks anders uit

De komende tijd kunt u wat veranderingen opmerken in de brieven en enveloppen, de app Kinderopvangtoeslag, op toeslagen.nl, Mijn toeslagen en op onze social media. Toeslagen krijgt namelijk een andere huisstijl. De grootste verandering is dat de rode kleur verdwijnt. In plaats daarvan komt de kleur donkergeel. Daarnaast verandert ons logo een beetje. In plaats van Toeslagen heten ze nu Dienst Toeslagen.
12 jun 2023 Nieuws

Splitsen hypotheek is geen recht

In 2022 is de relatie van de consument beëindigd en hebben de consument en zijn ex-partner besloten beiden een nieuwe woning te kopen en de gezamenlijke woning te verkopen.
9 dec 2022 Nieuws

Lancering Online Kennis- en Expertisecentrum Een thuis voor iedereen

Het Online Kennis- en Expertisecentrum Een thuis voor iedereen (OKEC ETVI) is live gegaan. Het online platform is opgezet om gemeenten, provincies, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties (waaronder zorg- en welzijnsorganisaties) en projectontwikkelaars en andere betrokkenen te ondersteunen bij de uitvoering van de maatregelen uit het Programma Een thuis voor iedereen.
13 okt 2022 Nieuws

Smartengeldcalculator

Het Verbond van Verzekeraars heeft een Smartengeldcalculator ontworpen. Daarmee kan op een eenvoudige manier worden berekend op hoeveel smartengeld een slachtoffer recht heeft.
10 okt 2022 Nieuws

Leeroverzicht: informatie omscholen en bijscholen

Wilt u beter worden in uw beroep of baan? Of uw vaardigheden en kennis bijhouden of verbeteren? Dan kunt u zich regelmatig bijscholen.
Getoond 1 tot 10 van 103. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.