Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten

Fintool nieuwsbrief van dagelijks naar ma, wo, vr.

Al vanaf de oprichting (1 januari 2003) heeft de redactie van Fintool dagelijks iedere werkdag een nieuwsbrief samengesteld en verzonden aan de abonnees. Dat gaat veranderen vanaf 1 mei 2022. Van dagelijks gaan wij naar maandag, woensdag en vrijdag. Het tijdstip blijft ongewijzigd, 11.30 uur.

De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.

Als professioneel financieel adviseur moet en wilt u bijblijven. En dat het liefst in zo weinig mogelijk (kostbare) tijd. Fintool vormt een onafhankelijke en onmisbare bron van kennis. Laagdrempelig, volledig en praktisch.

Met een betaald abonnement op Fintool hebt u onder andere toegang tot de kennisbank met 1000+ kennisdocumenten en de beschikking over alle rekenmodellen en downloads.

Missie

De missie van Fintool.nl is het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het verhogen van hun toegevoegde waarde.

Over ons

Fintool: onafhankelijke bron van kennis. Prettig leesbaar, eenvoudig en duidelijk, dat moeten teksten van en voor financieel dienstverleners zijn. De redactie van Fintool mist niks én weet de balans tussen ‘need to know’ en ‘nice to know’ uitstekend te maken. Wie zijn de mensen achter Fintool?

Fintool & Twitter

Fintool geeft regelmatig commentaar op de actualiteiten via Twitter. Klik op de button en volg ons, zo blijft u kosteloos helemaal op de hoogte.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.