Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
28 aug 2012 Nieuws

‘Plan Zalm ramp voor verzekeraars’

Het Verbond denkt dat mensen massaal hun levensverzekeringspolissen te gelde maken als zij hun hypotheek moeten aflossen.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Lees ook…

Rekenmodel - vergelijking tussen banksparen en annuiteiten

Met bijgaand rekenmodel kunt u snel laten zien wat de financiële nadelen zijn bij het alleen toestaan van rente aftrek op basis van annuïteiten. Er kan een vergelijking gemaakt worden tussen een bankspaarhypotheek en een annuïteitenhypotheek. Tevens is direct inzichtelijk - indien aflossingsvrij / annuïteiten met elkaar vergeleken wordt – wat de verminderde belastingteruggave is.

Uw mening

 
Harry Waaijenberg
16 jul 2012
Beste mensen (en dan bedoel ik alle partijen hierboven uit het nieuwsbericht), zullen we eens stoppen met serieus ingaan op IEDER "ideetje" (is maar een mening!) van IEDEREEN die zichzelf belangrijk vindt? Ik vind 't prima dat hij zijn mening en ideeën geeft, maar dat moeten we niet in de media oppakken alsof dit al een BESLUIT is (dat leest en hoort de consument dat wel!) Dus ook de VEH e.d. niet meteen reageren. Laat iedereen z'n zegje doen, prima, maar dit meteen brengen alsof dit al gaat GEBEUREN is alleen maar verwarrend. Hou die discussie nou eens gewoon uit de media!
 
Joop Ris
16 jul 2012
Willen we de woningmarkt op slot houden, dan moeten we doorgaan met steeds weer iets anders te roepen. Nu Zalm weer, die een knuppel in het hoenderhok gooit. Als mensen worden gedwongen om al hun geld en poliswaardes in aflossingen op de hypotheek te stoppen, dan zit straks al het vermogen in dood kapitaal (de woning). De nekslag voor de economie. Met 50 % Aflossingsvrije hypotheek is niks mis, zolang je de maandlast kan betalen.En de Bank verdient toch nog steeds op de hyp.rente die wij maandelijks betalen!
 
Wilt u reageren? Log graag eerst in.

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.